מתכון לסלט יווני פשוט ובריא



מרכיבים:
- 3 עגבניות בינוניות
- 1 בצל סגול
- 1 מלפפון
- מלח ופלפל
- 1 גמבה ירוקה
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה גס
- 250 גרם גבינת פטה פרוסה עד 5%
- לרוטב
- 4-6 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ
- כפית אורגנו יבש
אופן ההכנה
- קוצצים את כל הירקות ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומעל מוסיפים את קוביות גבינת הפטה.
- מכינים את הרוטב (בקערה נוספת מערבבים שמן זית, חומץ ואורגנו).
- מוסיפים את הרוטב לירקות הקצוצים עם הגבינה.
- מוסיפים תבלינים, מלח ופלפל לפי הטעם.
בתאבון
?

תגובות פייסבוק