אתר קהילת דיאטת 17 הימים

סלמון צלוי על לימונים עם אספרגוס!

0 936

מרכיבים:

  • 2 פרוסות של פילה סלומון

  • רבע כוס שמן זית

  • מלח לפי הטעם

  • פלפל לפי הטעם

  • 3 לימונים (1 סחוט ו 2 חתוכים לפרוסות)

  • 2 שיני שום כתושים

  • 4 גבעולי רוזמרין (2 למרינדה ועוד 2 לצליה)

  • 1 גבעול של תימין

  • 400 גרם אספרגוס


אופן ההכנה:

למרינדה

  1. שמים בתוך שקית אטומה או כלי אטום את המרכיבים הבאים: פרוסות הסלומון, שמן זית, מלח, פלפל, מיץ סחוט מלימון, שיני שום כתושות, גבעול של תימין, 2 גבעולי רוזמרין.
  2. מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומניחים במקרר לשעה אחת לפחות.
  3. מחממים את התנור על 180 מעלות (למי שאין תנור, ניתן להשתמש במחבת פסים).
  4. פורסים את 2 הלימונים הנותרים, כך שיהיו 6 פרוסות מכל לימון.
  5. שוברים את החלק הקשה באספרגוס ומשליכים לפח.
  6. משמנים את התבנית במעט שמן זית ומניחים עליה את פרוסות הלימונים.
  7. מוסיפים את פרוסות הסלמון על פרוסות הלימונים ומעל מניחים את גבעולי הרוזמרין.
  8. מחכים כ 20 דק'  ומוסיפים את האספרגוס על פרוסות הסלמון ומשאירים למשך 5 דק נוספות.

בתיאבון 🙂

 


תגובות פייסבוק

השאר תגובה

עגלת קניות Item Removed. Undo
  • No products in the cart.