אתר קהילת דיאטת 17 הימים

מאפינס ברוקולי ובצל

2 7,867
broccoliMuffins

מרכיבים:

  • 1  ברוקולי טרי או חבילת ברוקולי קפוא מופשר קצוץ
  • בצל גדול
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית שמן זית
  • 2  ביצים
  • גביע קוטג5%
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 2 פרוסות גבינה צהובה עד 9% מגורדות

אופן ההכנה:

  1. במידה והברוקולי שלם,  להפריד את הברוקולי לפרחים ולהרתיח בסיר עם מים וכפית אחת של מלח עד שהוא רך.
  2. כשהברוקולי רך, לקצוץ אותו.
  3. את הבצל יש לקצוץ ולטגן על מחבת עם שום וכפית של שמן זית למשך כ-4 דקות, עד שהבצל רך.
  4. בתוך קערה גדולה, יש לערבב את המצרכים הבאים: ברוקולי קצוץ, בצל קצוץ , קוטג', ביצים, מלח, אבקת אפיה, פלפל, שום ובצל. לשמן את התבנית בעזרת מעט שמן זית ולצקת את הבלילה לתבניות מאפינס.
  5. מעל לפזר את הגבינה הצהובה המגורדת.
  6. לאפות את המאפינס בתוך תנור חם על 175 מעלות למשך כ-40 דקות, עד שמשחים.

לצנן ובתאבון

?

 


תגובות פייסבוק
  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) אומר

    כמה מותר לאכול?

  2. מישל אומר

    כמה זמן יכול להחזיק במקרר ?

השאר תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם

קבלו בחינם את
המדריך המקוצר לדיאטת
17 הימים

מיטב המתכונים, תפריטים, טיפים, מבצעים ועוד
להורדת המדריך
close-link

-קבלו בחינם את
המדריך המקוצר לדיאטת
17 הימים

מיטב המתכונים, תפריטים, טיפים, מבצעים ועוד
להורדת המדריך
close-link
עגלת קניות Item Removed. Undo
  • No products in the cart.