מרק אפונה וגזר



מרכיבים:
- בצל גדול קצוץ
- 4 גזרים קצוצים
- 5 שיני שום קצוצים
- סלרי 1 קצוץ
- כוס אפונה יבשה
- כף שמן זית
- 10 כוסות מים
- תבלינים לפי טעם (מלח,פלפל,כורכום,כמון , אבקת שום)
אופן ההכנה:
- לטגן בשמן זית, בצל גדול קצוץ
- להוסיף סלרי קצוץ, 4 גזרים קצוצים ו5 שיני שום קצוצים
- אחרי כרבע שעה, להוסיף את האפונה היבשה ו 10 כוסות מים ולבשל כחצי שעה.
- להוסיף תבלינים לפי טעם (מלח,פלפל,כורכום,כמון , אבקת שום) ולהמשיך לבשל עד שהאפונה תהיה רכה והמרק יהייה סמיך.
בתאבון ?

תגובות פייסבוק