קובה כרובית
קובה כרובית ממולאת בפטריות ובצל


מרכיבים:
- 1 כרובית
- 1 ביצה
- 8 פטריות טריות בינויות
- 1 בצל בינוני
- תבלינים: תבלין שווארמה, פפריקה, כורכום, מלח.
אופן ההכנה:
- מרתיחים כרובית במים עם מלח. כשהיא רכה מסננים עם מים קרים.
- מעבירים את הכל לתוך חיתול בד או מגבת וסוחטים את כל המים. נשאר בצק כרובית.
- מוסיפים ביצה וקצת מלח פלפל.
- במחבת מקפיצים פטריות קצוצות עם בצל. תבלין שווארמה, פפריקה מעט כורכום מלח ופלפל.
ומכינים קובות. - שמים על נייר אפייה עם ספריי שמן מתחת ומעליהן ולתנור. אופים עד להשחמה.
בתיאבון!

תגובות פייסבוק