חזה עוף אפוי בתנור ברוטב חרדל



מרכיבים:
- 4 פרוסות חזה עוף שטוף ונקי משומן
- ביצה
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות חרדל
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- קורט צ'ילי גרוס (לא חובה)
- ענפי רוזמרין להגשה
אופן ההכנה:
- יש לערבב בקערה גדולה את כל המרכיבים של למעט פרוסות החזה עוף.
- לקערה להוסיף את חזה העוף ולערבב היטב עד שהעוף מצופה לחלוטין.
- להניח במקרר למשך כ-30 דקות על מנת שהטעמים ייספגו.
- לרפד תבנית קטנה באמצעות נייר אפייה, לשמן במעט שמן זית ועליה לסדר את פרוסות החזה עוף עם הרוטב.
- להכניס לתנור חם על 200 למשך כ-40 דקות.
- לאלה שאוהבים עוף פריך: כ-5 לפני סיום הצלייה, להעביר את התנור למצב של גריל.

תגובות פייסבוק