סלט פטריות חם לאירוח מושלם



מרכיבים:
- 3-4 קישואים קטנים פרוסים בעובי בינוני וחצויים
- 300 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות.
- כף שמן
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור טחון
- עלה רוזמרין קצוץ / 1/4 כפית רוזמרין מיובש (לא חובה)
אופן ההכנה
- לחמם מחבת טפלון עם כף שמן זית ולטגן את פרוסות הקישוא למשך כדקה וחצי מכל צד. להוסיף את הפטריות ולהמשיך עם הטיגון על אש גבוהה למשך 2-3 דקות, עד שהפטריות שחומות במעט.
- להוסיף רוזמרין, מלח ופלפל ולערבב בעדינות, אין ברצוננו לשבור את הקישואים.
- אחרי שהקישואים רכים, להוריד מהאש, להעביר לקערה ולהגיש חם או בטמפ' החדר.
?

תגובות פייסבוק