קציצות הודו עם תפ"א בתנור



מרכיבים:
- לקציצות בשר הודו טחון
- חצי קילו בשר הודו טחון
- חופן כוסברה קצוצה
- בצל אחד מגורר
- תפוח אדמה מגורר
- ביצה
- קורט מלח
- כפית בהרט
- פלפל שחור
- מעט שמן
אופן ההכנה
- לערבב בקערה את כל המצרכים לקציצות.
- ליצור מהעיסה קציצות לפי הגודל שאתם רוצים.
- לשמן במעט שמן זית, תבנית מרופדת עם נייר אפייה ולסדר את הקציצות בתוך התבנית.
- לשים את התבנית בתנור חם על 190 מעלות למשך כ-20 דקות, להפוך את הקציצות ולאפות עוד כ-15 דקות, עד שמתקבל צבע שחום.
בתאבון
?

תגובות פייסבוק
Google
Always a major fan of linking to bloggers that I like but dont get a good deal of link like from.
Google
The time to read or visit the content or sites we've linked to beneath.