קציצות הודו עם תפ"א ברוטב עגבניות



מרכיבים:
- לקציצות בשר הודו טחון
- חצי קילו בשר הודו טחון
- חופן כוסברה קצוצה
- בצל אחד מגורר
- תפוח אדמה מגורר
- ביצה
- קורט מלח
- כפית בהרט
- פלפל שחור
- מעט שמן
- לרוטב עגבניות אדום
-
בצל גדול פרוס
- 2 עגבניות טריות/ רסק עגבניות ללא סוכר
- כף גדושה פפריקה אדומה מתוקה
- 1/2 כפית כורכום
- 3 גבעולי סלרי עם העלים )לא חובה(
- מים
אופן ההכנה
- לטגן רצועות בצל בכף שמן זית בתוך סיר.
- להוסיף עגבניות מרוסקות/רסק עגבניות ללא סוכר ותבלינים ולערבב היטב, לטגן למשך כ-3 דקות.
- להוסיף סלרי ומים רותחים עד לרתיחה.
- כאשר הרוטב מבעבע, ליצור קציצות, להוסיף את הקציצות לרוטב ולבשל למשך שעה על להבה נמוכה, כך שכל 10 דקות יש להרטיב את הקציצות ממש מעט בעזרת כף.
בתאבון J
?

תגובות פייסבוק
Google
Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated information, nevertheless truly worth taking a look, whoa did a single find out about Mid East has got a lot more problerms also.
Google
Always a huge fan of linking to bloggers that I adore but dont get lots of link enjoy from.
Google
Below youll uncover the link to some web-sites that we assume you'll want to visit.
Google
Always a large fan of linking to bloggers that I appreciate but really don't get a great deal of link adore from.