פילה סלמון בציפוי חרדל ודבש/סילאן



מרכיבים:
- 2 נתחי פילה סלמון ללא העור ) 200 גרם כל אחד)
- כפית חרדל
- כפית דבש/ סילאן
- 4 כפות שמן זית
- מעט פלפל לבן
- מעל מלח
אופן ההכנה:
- בקערה לערבב שמן זית עם מלח, פלפל לבן, דבש/ סילאן (החל ממחזור 3) וחרדל.
- להשרות את פילה הסלמון בתערובת שמן זית עם דבש וחרדל למשך כשעה .
- לשמן את התבנית במעט שמן זית ובה להניח את הסלמון. לאפות את דג הסלמון למשך 15 דקות על 190 מעלות, עד למצב שבו הוא מוכן.
בתאבון
?

תגובות פייסבוק