אתר קהילת דיאטת 17 הימים

פילה סלמון בציפוי חרדל ודבש/סילאן

0 2,314
salmon fillet with mustard

מרכיבים:

  • 2 נתחי פילה סלמון ללא העור )  200 גרם כל אחד)
  • כפית חרדל
  • כפית דבש/ סילאן
  • 4 כפות שמן זית
  • מעט פלפל לבן
  • מעל מלח

אופן ההכנה:

  1.  בקערה לערבב שמן זית עם מלח, פלפל לבן, דבש/ סילאן (החל ממחזור 3) וחרדל.
  2. להשרות את פילה הסלמון בתערובת שמן זית עם דבש וחרדל למשך כשעה .
  3. לשמן את התבנית במעט שמן זית ובה להניח את הסלמון. לאפות את דג הסלמון למשך 15 דקות על 190 מעלות, עד למצב שבו הוא מוכן.

בתאבון

?

תגובות פייסבוק

השאר תגובה

עגלת קניות Item Removed. Undo
  • No products in the cart.