שיפודי סלמון ברוטב סילאן



מרכיבים:
- 2 נתחי פילה סלמון
- מיץ מחצי לימון
- 4 כפות שמן זית
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית חרדל
- 1 כף סילאן ללא סוכר
- פלפל לבן
- שומשום
אופן ההכנה
- את חתיכות הסלמון יש להשרות בלימון למשך כחצי שעה, לשטוף ולסנן מנוזלים למיניהם.
- בתוך קערה יש לערבב שמן זית, שום, חרדל, סילאן ללא סוכר ופלפל.
- לחתוך את חתיכות הסלמון לצורה של קוביות בגדול שווה ונניח בקערת הרוטב.
- להשרות אותם למשך 15 דקות, נסדר את קוביות הסלמון על שיפוד, בערך 5 קוביות על כל שיפוד.
- להניח את השיפודים על תבנית מרופדת עם ניר אפייה ולשים עליהם רוטב.
- לפזר שומשום ולאפות בתנור חם על 190 למשך כרבע שעה.
בתאבון J
?

תגובות פייסבוק