אתר קהילת דיאטת 17 הימים

שיפודי סלמון ברוטב סילאן

0 3,018
salmon skewers

מרכיבים:

  • 2 נתחי פילה סלמון
  • מיץ מחצי לימון
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף סילאן ללא סוכר
  • פלפל לבן
  • שומשום

אופן ההכנה

  1. את חתיכות הסלמון יש להשרות בלימון למשך כחצי שעה, לשטוף ולסנן מנוזלים למיניהם.
  2. בתוך קערה יש לערבב שמן זית, שום, חרדל, סילאן ללא סוכר ופלפל.
  3. לחתוך את חתיכות הסלמון לצורה של קוביות בגדול שווה ונניח בקערת הרוטב.
  4. להשרות אותם למשך 15 דקות, נסדר את קוביות הסלמון על שיפוד, בערך 5 קוביות על כל שיפוד.
  5. להניח את השיפודים על תבנית מרופדת עם ניר אפייה ולשים עליהם רוטב.
  6. לפזר שומשום ולאפות בתנור חם על 190 למשך כרבע שעה.

בתאבון J

?

תגובות פייסבוק

השאר תגובה

עגלת קניות Item Removed. Undo
  • No products in the cart.