אתר קהילת דיאטת 17 הימים

פשטידת תרד וגבינות מעולה ב-7 דקות עבודה

0 7,499
spinach pie with cheese

מרכיבים:

  • 350 גרם עלי תרד טריים קצוצים או 2 חבילות מדליוני תרד קפואים
  •  שמן זית
  • בצל
  • 2 ביצים
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  •  מלח ופלפל לפי הטעם
  •  1 גביע גבינת קוטג'  עד 5%
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת עד 5%
  •  1 גביע קטן של שמנת חמוצה עד 9%
  • קוביות גבינה בולגרית עד עד 5%

אופן ההכנה

  1.  עבור המשתמשים בתרד טרי: לשטוף את התרד בתוך מסננת ולהשאיר לייבוש למשך כ-4 דקות.
  2. עבור מדליוני תרד קפוא: מוצאים את המדליונים ומפשירים עד למצב שבו הם מופשרים לגמרי.
  3. במקביל, מאדים בצל קצוץ עם כפית שמן זית.
  4. מוסיפים את התרד לבצל  בתוספת מלח ופלפל ומשאירים על אש נמוכה עד שכל הנוזלים נעלמים.
  5. מערבבים את כל המצרכים בתוך קערה עד שמתקבלת תערובת אחת.
  6. משמנים תבנית רגילה במעט שמן זית.
  7. יוצקים את תערובת הפשטידה לתוך התבנית.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה, עד לקבלת צבע זהוב.

בתאבון

?

תגובות פייסבוק

השאר תגובה

קבלו בחינם את
המדריך המקוצר לדיאטת
17 הימים

מיטב המתכונים, תפריטים, טיפים, מבצעים ועוד
להורדת המדריך
close-link
עגלת קניות Item Removed. Undo
  • No products in the cart.