לביבות בטטה


מרכיבים:
- קילו בטטות מקולפות
- 1 בצל
- שמן או תרסיס שמן
- כפית שמן זית
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מבשלים את קילו הבטטות המקולפות עד שנהיות רכות.
- קוצצים בצל אחד ומטגנים עם מעט שמן\תרסיס עד שנהיה זהוב.
- מערבבים את שניהם יחד מוסיפים מלח לפי טעם.
- עושים לביבות ושמים בתבנית בה יש מעט שמן שהלביבות לא יידבקו.
- מכניסים לתנור בחום של 180 -200 מעלות במשך חצי שעה והופכים כאשר צד אחד נהיה אפוי.
בתיאבון!

תגובות פייסבוק