רביולי קישואים

מרכיבים:
- 2 קישואים
- שמן זית
- ½ כוס גבינה צהובה עד 9% (החל ממחזור 3 ניתן להחליף לגבינת מוצרלה)
- 2 שיני שום
- 2 כוסות תרד קצוץ
- 1 כוס גבינת ריקוטה דלת שומן
- 2 כפות בזיליקום קצוץ
- מלח ופלפל לפי הטעם
- רוטב עגבניות
אופן ההכנה:
-
- מחממים את התנור ל 220 מעלות.
- לחתוך את סוף הקישוא
- לחתוך לרצועות בעזרת קולפן ג'וליאן
- מעבירים 2 רצועות לצלחת ועוד 2 רצועות על הרצועות בצורת צלב.
- מחממים מחבת עם שמן זית למשך חצי דקה.
- מוסיפים את השום, התרד, מלח ופלפל ומבשלים למשך 1-2 דקות עד שהנוזלים יצאו.
- מורידים מהמחבת ומצננים כ-10 דק'.
- מעבירים את התרד והשום לכלי גדול ומוסיפים ריקוטה, בזיליקום ופלפל ומערבבים היטב.
- בעזרת כף או כף גלידה מעבירים כדור על רצועות הקישוא המוכנות.
- סוגרים את הרצועות כמו בסרטון
- אופים בתנור למשך 20-15 דק' או עד להשחמה.
בתיאבון! ?

תגובות פייסבוק